A marhahúst vágd kisebb kockákra. A hagymát és fokhagymát aprítsd fel. A rizst alaposan öblítsd le, hogy a felesleges kemikáliák eltávolodjanak.
A marhahúst érdemes olyan darabokra vágni, amelyek gyorsan puhulnak a főzés során.
Egy nagy serpenyőben vagy lábasban hevítsd fel az olajat, és pirítsd meg a hagymát és fokhagymát, amíg üvegesednek.
A fokhagyma és hagyma pirítása segít kihozni az alap ízeket, ezért figyelj, hogy ne égjenek meg!
Add hozzá a marhahúst, és pirítsd meg minden oldalát, amíg szép barna színt nem kap. Ekkor adj hozzá köményt, fahéjat, szegfűszeget és kurkumát.
A fűszerek intenzív illatot adnak, ne félj kísérletezni a mennyiségekkel, hogy a kívánt ízt elérd.
Öntsd hozzá a vizet, sózd meg, majd fedd le és főzd alacsony lángon körülbelül 1 órán keresztül, amíg a hús teljesen megpuhul.
Ha szükséges, időnként pótold a vizet, hogy a hús ne égjen le.
Amíg a hús fő, főzd meg a rizst a csomagolás utasításai szerint, majd tálald a rizst a marhahús mellé.
A rizst ne főzd túl, mert akkor nem lesz olyan laza és illatos.
Tálald a kész Mandi marhával a friss korianderrel díszítve.
A koriander frissessége és íze igazán kiemeli a gazdag ízvilágot, így mindenképp adj hozzá a tálaláshoz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.