A csirke darabokat pirítsd meg egy serpenyőben, amíg szépen meg nem barnulnak.
A csirkét ne süsd túl, mert az befolyásolhatja az étel szaftosságát.
A hagymát és fokhagymát vágd apróra, majd egy nagyobb edényben az olívaolajon pirítsd meg őket, amíg üvegesek lesznek.
Ne pirítsd túl a fokhagymát, mert keserű ízt adhat.
Add hozzá a karfiolt a hagymához, és pirítsd egy kicsit, hogy a karfiol megpuhuljon.
A karfiolt apróbb rózsákra vágd, hogy gyorsabban megpuhuljon.
Fűszerezd köménnyel, fahéjjal, kurkumával, sóval és borssal, majd öntsd hozzá a rizst.
A rizst keverd át alaposan, hogy minden szem egyenletesen felvegye a fűszereket.
Önts hozzá annyi vizet, hogy ellepje az összes hozzávalót, és főzd közepes lángon 20-25 percig, amíg a rizs megpuhul és az összes íz összeér.
Ha szükséges, pótold a vizet közben, hogy a rizs ne ragadjon le.
Tálald friss korianderrel díszítve.
A koriander frissessége kiemeli az étel ízét és színt ad neki.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.