Masala Lassi friss korianderrel díszítve, fűszeres joghurt ital

Masala Lassi

A masala lassi Indiából származik, ahol az ital évszázadok óta elengedhetetlen része a mindennapi étkezéseknek. Fűszeres és frissítő jellege különlegessé teszi, és a hőségben igazi felüdülést jelent. Az autentikus masala lassi tele van friss korianderrel, köménnyel, lime-lal, amely az ital frissességét és karakterét adja. Az indiai konyha varázsa a masala lassi-ban rejlik, ahol a joghurt krémessége és a fűszerek harmonikus keveredése csodálatos élményt nyújt. Kiváló választás nyári bulikra, piknikekre, vagy akár étkezések mellé is.

Előkészület 10 perc
Elkészítés N/A
Teljes 10 perc
200 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
500 g Joghurt
200 ml Víz
1 csokor Friss koriander
1 tk. Kömény
2 ek. Friss lime leve
0.5 tk.
0.5 tk. Friss bors

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    Kezd azzal, hogy a joghurtot egy tálba öntöd. Ha a joghurt túl sűrű, adj hozzá vizet, hogy a kívánt ital állagot elérd.

    Ha krémesebb lassi-t szeretnél, használj teljes tejtartalmú joghurtot!

    2

    Add hozzá a köményt, a lime levét, a sót és a frissen őrölt borsot. Ha szeretnéd, egy kevés mézet is adhatsz hozzá, hogy enyhén édesebb legyen.

    A lime leve frissít, és egyedi ízt ad a lassinak, ne hagyd ki!

    3

    Az összes hozzávalót alaposan keverd össze egy habverővel vagy turmixgéppel, amíg sima, krémes italt nem kapsz.

    A turmixgéppel gyorsan és könnyen elérheted a sima, habos textúrát!

    4

    Öntsd a kész masala lassit poharakba, díszítsd egy kis friss korianderlevelekkel, és azonnal tálald.

    A koriander friss íze fantasztikus kontrasztot ad a fűszeres italnak.