A csirkehúst vágd vékony csíkokra, és egy serpenyőben az olajon pirítsd meg.
A csirkehúst ne tedd túl forró serpenyőbe, hogy egyenletesen sülhessen, és ne égjen meg.
A fokhagymát apróra vágd, a zöldhagymát pedig szeleteld fel.
A zöldhagymát mindig frissen vágd, hogy megőrízze a ropogós állagát.
Egy másik serpenyőben melegíts egy evőkanál szezámolajat, és süsd meg a tojásokat, hogy tükörtojást kapj.
A tojást add a serpenyőbe, és ne keverd meg, hogy szép tükörtojást készíthess.
A tésztát forró vízben főzd meg a csomagolás utasításai szerint, majd csepegtesd le, és öblítsd le hideg vízzel.
A tésztát ne főzd túl, hogy ne ragadjon össze.
A fokhagymát és a zöldhagymát add a csirkéhez, és pirítsd őket 2-3 percig.
A fokhagyma íze akkor lesz legintenzívebb, ha nem főzöd túl, és csak egy pillanatra pirítod meg.
Öntsd rá a szójaszószt és kecap manist, majd keverd össze a csirkét és a zöldségeket a tésztával.
A kecap manis egy édes szójaszósz, amely különleges ízt ad az ételnek.
A tálalás előtt tedd a tésztát egy tányérra, és helyezd rá a tojást.
A tojás a végén hozzáadott szín és textúra, ami gazdagítja az ételt.
Szórd meg friss korianderrel, és tálald melegen.
A koriander frissessége remek kiegészítője a tésztának.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.