A filézett halat sózd és borsozd meg, majd forgasd meg először a felvert tojásban, majd a zsemlemorzsában, hogy egyenletesen befedje.
A halfilé legyen friss, hogy könnyebben panírozható és finomabb legyen.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és süsd a halakat mindkét oldalán 3-4 percig, amíg aranybarna és ropogós nem lesz.
Az olívaolaj magas hőmérsékletre képes, de figyelj arra, hogy ne égjen meg. Használj közepes lángot.
Miután a halakat megsütötted, tedd őket egy tepsire, és kanalazz rájuk paradicsomszószt.
A paradicsomszósz lehet házi készítésű, vagy bolti, de mindig próbálj friss fűszereket használni.
A mozzarella sajtot szeleteld fel, és helyezd a halakra. Tedd a tepsit előmelegített sütőbe, és süsd 5-7 percig, amíg a sajt megolvad.
A mozzarella sajt ne legyen túl vastag, hogy gyorsabban megolvadjon, és a halon szépen eloszoljon.
Tálald a Milanesát friss bazsalikom levelekkel, és ízlés szerint még egy kis extra parmezán sajttal megszórva.
A friss bazsalikom különleges aromát ad, így mindenképpen érdemes frisset használni.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.