A darált marhahúst keverd össze sóval és borssal, majd formázz belőle négy egyforma pogácsát.
A pogácsákba keverhetsz egy kevés aprított bacon-t is, hogy még ízletesebb legyen.
Forró serpenyőben, olívaolajon süsd meg a húspogácsákat mindkét oldalukon, amíg aranybarna színt kapnak.
A húspogácsákat ne nyomkodd le sütés közben, mert kiszáradnak.
Pirítsd meg a zsemlék belső oldalát, hogy ropogós textúrájúak legyenek.
A zsemléket pirítás előtt megkenheted egy kevés vajjal.
Kend meg a zsemlék belső oldalát mogyoróvajjal egyenletes rétegben.
Használj krémes mogyoróvajat a könnyebb kenhetőség érdekében.
Vágd vékony szeletekre a paradicsomot és a vöröshagymát. Készítsd elő a jégsalátát.
A paradicsomot éles késsel szeleteld, hogy ne nyomódjon össze. A vöröshagymát érdemes vékony karikákra vágni, hogy ne legyen túl intenzív az íze a burgerben.
Állítsd össze a burgert: helyezd a zsemle alsó felére a jégsalátát, tedd rá a húspogácsát, majd rétegezd rá a paradicsomot és a hagymát. Zárd le a zsemle felső részével.
A mogyoróvaj és a hús mellé jól illik egy kis bacon szalonna is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.