Niku Jaga sz贸jasz贸sszal t谩lalva, friss z枚ldhagym谩val 茅s szez谩mmaggal

Niku Jaga sz贸jasz贸sszal

A Niku Jaga egy hagyom谩nyos jap谩n 茅tel, amelyet marhah煤sb贸l, burgony谩b贸l 茅s sz贸jasz贸szb贸l k茅sz铆tenek. Az 茅tel f疟szeres 茅s gazdag 铆zvil谩g煤, 茅s gyakran t谩lalj谩k csal谩di 茅tkez茅seken. A sz贸jasz贸sz 茅s a cukor egyens煤lya adja meg az 茅tel 茅des-s贸s 铆z茅t, m铆g a marhah煤s 茅s a z枚lds茅gek gazdag铆tj谩k a t谩panyagokat. A Niku Jaga az egyik legn茅pszer疟bb jap谩n otthoni 茅tel, amelyet gyorsan 茅s k枚nnyed茅n elk茅sz铆thet眉nk.

El艖k茅sz眉let 10 perc
Elk茅sz铆t茅s 35 perc
Teljes 45 perc
500 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozz谩val贸k

Adagok: 4
400 g Marhah煤s (lapocka)
3 ek. S贸ja sz贸jasz贸sz
1 ek. Cukor
2 gerezd Fokhagyma
1 db V枚r枚shagyma
2 db S谩rgar茅pa
3 db Burgonya
2 sz谩l Z枚ldhagyma
500 ml V铆z
1 tk. Szez谩mmag
2 ek. Olaj

Bev谩s谩rl贸 kos谩r ikon Bev谩s谩rl贸 lista (0)

    Allerg茅n inform谩ci贸
    Sz贸jaSz贸ja

    Elk茅sz铆t茅si L茅p茅sek

    1

    A marhah煤st v谩gd apr贸 cs铆kokra, a v枚r枚shagym谩t 茅s fokhagym谩t apr贸ra, a s谩rgar茅p谩t 茅s burgony谩t pedig v茅kony szeletekre v谩gd.

    A marhah煤s cs铆kjait egyenl艖 m茅ret疟re v谩gd, hogy egyenletesen s眉ljenek 茅s puhuljanak meg.

    2

    Egy nagy serpeny艖ben meleg铆tsd fel az olajat, majd pir铆tsd meg a v枚r枚shagym谩t 茅s fokhagym谩t, am铆g 眉vegesek nem lesznek.

    A fokhagym谩t alacsony h艖m茅rs茅kleten pir铆tsd, hogy meg艖rizze friss 铆z茅t, 茅s ne 茅gjen meg.

    3

    Add hozz谩 a marhah煤st, 茅s pir铆tsd, am铆g a h煤s sz茅pen meg nem barnul.

    A h煤s barn铆t谩s谩hoz fontos, hogy a serpeny艖 ne legyen t煤l zs煤folt, 铆gy egyenletesen pirulhat.

    4

    脰ntsd hozz谩 a sz贸jasz贸szt, cukrot 茅s vizet. Keverd 枚ssze, hogy az 铆zek j贸l 枚ssze茅rjenek.

    A cukor 茅s a sz贸jasz贸sz egyens煤lyba hozza az 铆zeket, 铆gy ne hagyd ki 艖ket.

    5

    Tedd hozz谩 a s谩rgar茅p谩t, burgony谩t, 茅s f艖zd alacsony l谩ngon 20-25 percig, am铆g minden hozz谩val贸 megpuhul.

    A z枚lds茅geket a h煤s f艖z茅se alatt kell puh铆tani, hogy az 铆zek j贸l 枚ssze茅rjenek.

    6

    Miut谩n elk茅sz眉lt, sz贸rd meg friss z枚ldhagym谩val 茅s szez谩mmaggal, majd t谩lald melegen.

    A z枚ldhagyma frissess茅get ad az 茅telnek, m铆g a szez谩mmag gazdag铆tja az 铆zeket.