A marhah煤st v谩gd apr贸 cs铆kokra, a v枚r枚shagym谩t 茅s fokhagym谩t apr贸ra, a s谩rgar茅p谩t 茅s burgony谩t pedig v茅kony szeletekre v谩gd.
A marhah煤s cs铆kjait egyenl艖 m茅ret疟re v谩gd, hogy egyenletesen s眉ljenek 茅s puhuljanak meg.
Egy nagy serpeny艖ben meleg铆tsd fel az olajat, majd pir铆tsd meg a v枚r枚shagym谩t 茅s fokhagym谩t, am铆g 眉vegesek nem lesznek.
A fokhagym谩t alacsony h艖m茅rs茅kleten pir铆tsd, hogy meg艖rizze friss 铆z茅t, 茅s ne 茅gjen meg.
Add hozz谩 a marhah煤st, 茅s pir铆tsd, am铆g a h煤s sz茅pen meg nem barnul.
A h煤s barn铆t谩s谩hoz fontos, hogy a serpeny艖 ne legyen t煤l zs煤folt, 铆gy egyenletesen pirulhat.
脰ntsd hozz谩 a sz贸jasz贸szt, cukrot 茅s vizet. Keverd 枚ssze, hogy az 铆zek j贸l 枚ssze茅rjenek.
A cukor 茅s a sz贸jasz贸sz egyens煤lyba hozza az 铆zeket, 铆gy ne hagyd ki 艖ket.
Tedd hozz谩 a s谩rgar茅p谩t, burgony谩t, 茅s f艖zd alacsony l谩ngon 20-25 percig, am铆g minden hozz谩val贸 megpuhul.
A z枚lds茅geket a h煤s f艖z茅se alatt kell puh铆tani, hogy az 铆zek j贸l 枚ssze茅rjenek.
Miut谩n elk茅sz眉lt, sz贸rd meg friss z枚ldhagym谩val 茅s szez谩mmaggal, majd t谩lald melegen.
A z枚ldhagyma frissess茅get ad az 茅telnek, m铆g a szez谩mmag gazdag铆tja az 铆zeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.