A zselatint áztasd be a vízbe, majd alacsony lángon melegítsd fel, amíg teljesen feloldódik.
Ügyelj arra, hogy a zselatin ne forrjon, mert akkor elveszíti a zselésítő képességét.
A tejszínt verd kemény habbá a cukorral egy nagy keverőtálban.
A tejszín legyen nagyon hideg, és a tál is, amiben felvered, így könnyebben keményedik meg.
Óvatosan keverd a Nutellát a tejszínhabba, hogy egységes állagot kapj.
A Nutellát meglangyosíthatod, hogy könnyebben keverhető legyen, de ne legyen túl folyós, mert akkor összeesik a tejszínhab.
Add hozzá a feloldott zselatint a Nutellás krémhez, és alaposan keverd össze.
A zselatint hagyd kicsit hűlni, mielőtt a krémhez adod, de ne dermedjen meg.
Helyezd a piskótalapot egy tortaformába, és öntsd rá a Nutellás krémet. Simítsd el a tetejét egyenletesen.
Ha nincs tortaformád, használhatsz egy magas falú edényt is.
Tedd a tortát a hűtőbe legalább 4 órára, hogy a krém megszilárduljon.
A legjobb, ha egy éjszakán át hűtöd a tortát.
A torta megszilárdulása után vedd ki a formából, és díszítsd a tetejét pirított mogyoróval vagy olvasztott csokoládéval. Tálald hűtve.
A tortát könnyebben ki tudod venni a formából, ha a formát rövid időre meleg vízbe mártod.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.