A rizst főzd meg a szokásos módon, és tedd félre. A csirkét, a sárgarépát, a káposztát és a hagymát apró kockákra vágd fel.
A rizst előzőleg is elkészítheted, hogy könnyebben haladhass a többi lépéssel.
Egy serpenyőben melegítsd fel az olajat, majd pirítsd meg a csirkehúst, amíg meg nem puhul. Add hozzá a sárgarépát, hagymát és a káposztát, és pirítsd őket még 3-4 percig.
A csirke előkészítésekor ügyelj arra, hogy ne száradjon ki, hanem maradjon szaftos.
Add hozzá a főtt rizst és a zöldborsót a serpenyőhöz, majd öntsd rá a curry port és a szójaszószt. Keverd jól össze, és pirítsd egy kicsit, hogy az ízek összeérjenek.
Ha erősebb curry ízt szeretnél, növeld a curry por mennyiségét. Figyelj arra, hogy ne legyen túl száraz, ha szükséges, adj hozzá egy kis vizet.
A tojásokat verd fel, majd egy serpenyőben olvaszd meg a vajat. Öntsd bele a tojásokat, és süsd meg, hogy egy nagy, ovális omlettet kapj.
A tojást ne süsd túl, hogy puha és selymes maradjon. Az omlettet ügyesen fordítsd meg, hogy ne törjön el.
A kész curry rizst tálald egy tányérra, és helyezd rá az omlettet. Kínáld frissen és melegen.
Ha szereted, egy kis extra szójaszósz vagy chili is illik hozzá, hogy még pikánsabbá tedd.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.