A rizst főzd meg, majd tartsd melegen.
Használj friss rizst, mivel a régi rizs nem annyira ragadós, és nem adja meg az omurice kívánt állagát.
A csirkehúst kockázd fel és pirítsd meg egy serpenyőben az olajon, majd add hozzá az apróra vágott hagymát és paprikát, és pirítsd tovább.
A csirkehús előkészítése során ügyelj arra, hogy egyenletesen süljenek, hogy ne maradjon nyers belső része.
A fűszerekkel sózd és borsozd ízlés szerint. Add hozzá a főtt rizst, majd keverd el jól a zöldségekkel és húsokkal.
A ketchup hozzáadása nemcsak ízesíti a rizst, hanem szép, enyhén édes ízt is ad neki.
A tojásokat verd fel és egy serpenyőben készíts egy vékony omlettet, majd tedd rá a rizst a tojás közepére.
A tojás elkészítésekor figyelj arra, hogy ne süsd túl, mert az omlettnek puhanak és enyhén selymesnek kell lennie.
Hajtogasd be az omlettet a rizs köré, és tálald egy tányéron.
Amikor az omlettet összegöngyölíted, próbáld meg szorosra formálni, hogy a rizs ne essen ki.
Tálalás előtt szeleteld fel az uborkát és helyezd el a tányér szélén díszítésként.
Az uborka frissessége és roppanós textúrája tökéletesen kiegészíti az étel ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.