A rizst alaposan megfőzzük és félretesszük.
A rizst érdemes előző nap elkészíteni, hogy könnyebb legyen a következő napon összerakni.
A csirkehúst felkockázzuk, a hagymát apróra vágjuk, majd egy serpenyőben az olajon megpirítjuk őket.
A hagyma gyorsan megpirul, figyeljünk, hogy ne égjen meg!
Hozzáadjuk a főtt rizst, a zöldborsót, és jól összekeverjük.
A zöldborsó friss vagy fagyasztott is lehet, mindkettő jól működik!
Keverjünk hozzá ketchupot, majd ízesítsük sóval és borssal.
A ketchup édes-savanyú íze adja az omurice különleges karakterét.
Készítsünk két omlettet a tojásokból és a vajból, majd az omletteket tegyük a rizs tetejére.
A tojást lassú tűzön érdemes készíteni, hogy ne legyen túl száraz.
A tálaláshoz az uborkát vékonyra szeleteljük, és a kész étel mellé kínáljuk.
Az uborka friss ropogós textúrája jól illik a krémes tojásos rizshez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.