A tojásokat tedd egy lábasba, és önts rájuk annyi vizet, hogy ellepje őket. Főzd 16-18 percig, amíg a tojások puhák, de a sárgája még folyós marad.
Az onsen tamago készítésénél a legfontosabb, hogy a tojások ne főjenek túl, így a sárgája megmarad folyós és krémes.
Miután megfőtt a tojás, tedd őket hideg vízbe, hogy leállítsd a főzést, és hagyd őket hűlni 5 percig.
A hideg víz segít abban, hogy könnyebben lehúzd a tojás héját.
Az avokádókat vágd félbe, távolítsd el a magot, és a húsát kanalazd ki. Tedd egy tálba és pürésítsd.
A pürésített avokádó remek textúrát ad az ételnek, és segít jól egyesíteni az ízeket.
Add hozzá a szójaszószt, rizsecetet, fokhagymát és egy csipet szezámmagot az avokádóhoz, és keverd össze.
A fokhagyma friss, enyhén csípős ízt ad a püréhez, és a szezámmag extra ropogós textúrát ad.
A megfőtt tojásokat hámozd meg és helyezd egy tálra. A tálra kanalazd az avokádó pürét, és tálald friss korianderrel a tetején.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.