Válaszd szét a tojásokat, majd a tojásfehérjéket egy csipet sóval verd kemény habbá.
A tojásfehérje akkor jó, ha kemény csúcsokat tart. Ügyelj, hogy ne kerüljön sárgája a fehérjébe, mert akkor nem fog felverődni.
Egy másik tálban keverd simára a tojássárgáját a krémsajttal és a sütőporral.
A krémsajt legyen szobahőmérsékletű, hogy könnyebben lehessen keverni.
Óvatosan forgasd bele a tojásfehérjehabot a krémsajtos keverékbe, ügyelve arra, hogy ne törjön össze.
A habot több részletben forgasd bele, alulról felfelé haladva.
Egy sütőpapírral bélelt tepsire kanalazz kisebb halmokat a masszából.
A halmok legyenek egyforma méretűek, hogy egyenletesen süljenek meg.
Melegítsd elő a sütőt 150°C-ra, majd süsd 25-30 percig, amíg aranybarnára sül.
A sütési idő függ a sütőtől. Figyeld a színt, és ha szükséges, takard le alufóliával.
Hagyd kihűlni, majd tálald szendvicsként vagy önmagában.
Az Oopsie Bread a legjobb frissen, de hűtőben tárolva 2-3 napig eláll.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.