A baguettet vágd fel szeletekre, majd egy serpenyőben egy kevés olívaolajon pirítsd meg, amíg aranybarnára sül.
A baguette szeletek pirításakor figyelj arra, hogy ne égjenek meg, hanem szépen ropogósak legyenek.
A paradicsomot vágd félbe, majd a fél paradicsomot dörzsöld a pirított kenyérre, hogy a lé és a hús is átkerüljön a kenyérre.
Ha extra ízt szeretnél, egy kis sót és borsot is szórhatsz a paradicsomra, mielőtt dörzsölnéd.
A fokhagymát zúzd össze, majd dörzsöld meg vele a pirított kenyér felületét, hogy még intenzívebb ízt adjon.
Ne dörzsöld túl erősen, mert a fokhagyma íze túl erős lehet.
Egy másik serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd törd bele a tojásokat, és süsd meg őket tükörtojás formájában, amíg a fehérje meg nem szilárdul.
Ha a tojásokat szeretnéd lágyabbra, akkor süsd rövidebb ideig, míg a sárgája folyós marad.
Amikor a tojás elkészült, tedd a pirított kenyérre, és szórd meg friss bazsalikomlevelekkel.
A bazsalikom frissessége kiemeli a paradicsom ízét, és csodásan kiegészíti az ételt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.