A kukoricadarát egy tálba tedd, és add hozzá a tejet, a kókusztejet, a tojásokat, a cukrot és a sót. Keverd jól össze.
Ha sűrűnek találod a masszát, adj hozzá még egy kis tejet, hogy elérd a kívánt állagot.
A vajat egy serpenyőben olvaszd meg, majd öntsd a keverékhez. Keverd tovább, hogy minden összetevő jól eloszoljon.
A vaj gazdagabbá teszi az ízeket, és puhábbá teszi a pamonhát.
A főtt kukoricát add hozzá a keverékhez, majd keverd bele, hogy egyenletesen eloszoljon.
A főtt kukorica adja meg a töltelék roppanós textúráját, amely jól illik a puha masszához.
A masszát öntsd egy sütőformába, és 180°C-ra előmelegített sütőben süsd 30-40 percig, amíg szép aranybarna nem lesz.
Ha szeretnéd, a tetejét megszórhatod egy kis extra cukorral, hogy karamellizálódjon a sütés során.
Miután elkészült, hagyd hűlni, majd tálald friss korianderrel díszítve.
A koriander friss íze és színe jól illik a sült kukoricás ételhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.