A sertéshúst szeleteld vékony csíkokra. A sárgarépát, paprikát és hagymát apró darabokra vágd. Az újburgonyát hámozd meg, és vágd kockákra.
A húsnak olyan vékony csíkokra kell vágni, hogy könnyen és gyorsan megpuhuljon a főzés során.
Egy nagy serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat. Add hozzá a fokhagymát, és pirítsd aranybarnára.
A fokhagyma pirítása fokozza az étel ízét, de ügyelj arra, hogy ne égesd meg.
Ezután add hozzá a sertéshúst, és pirítsd meg minden oldalát. Ha a hús megpirult, add hozzá a sárgarépát, paprikát, hagymát és burgonyát.
A hús előpirítása segít jobban kihozni az ízeket, mielőtt hozzáadnád a zöldségeket.
Öntsd hozzá a szójaszószt és a cukrot, majd egy kis vizet, hogy egy pici szósz keletkezzen.
A cukor egy kis édes ízt ad, ami jól kiegészíti a szójaszósz sós ízét.
Főzd az ételt közepes lángon 15-20 percig, amíg a hús és zöldségek megpuhulnak, és az ízek összeérnek.
Figyelj arra, hogy a szósz ne forrjon el teljesen, ezért szükség esetén adj hozzá egy kis vizet.
Sózd és borsozd ízlés szerint, majd tálald frissen a kész paprikás Nikujagat.
A legjobb, ha az ételt forrón tálalod, friss rizzsel vagy salátával.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.