A kolbászt vágd kisebb darabokra. A hagymát és a paprikát is aprítsd fel. A fokhagymát zúzd össze.
A kolbászt ne aprítsd túl kicsire, így jobban érződik az íze a töltelékben.
Egy serpenyőben hevíts olajat, majd tedd bele a felaprított kolbászt, hagymát, paprikát és fokhagymát. Pirítsd meg, amíg a kolbász szépen meg nem barnul, és az ízek össze nem érnek.
Ne tedd túl magasra a lángot, hogy a kolbász ne égjen meg, inkább közepes hőmérsékleten pirítsd.
Közben főzd meg a tojásokat, majd törd össze őket. Amikor a töltelék elkészült, keverd össze a tojással, és add hozzá a sót és a borsot. Alaposan keverd össze, hogy minden egyes falat ízes legyen.
A tojásokat ne főzd túl, hogy puha maradjon a sárgája, és ne váljon túl szárazsá a töltelék.
A tésztát nyújtsd ki, és tegyél egy kis mennyiséget a töltelékből a tésztára. Hajtsd rá a tésztát, és zárd le jól, hogy ne folyjon ki a töltelék.
A tésztát ne nyújtsd túl vékonyra, hogy ne szakadjon el a sütés közben.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tedd a kész pastelokat, és süsd 180°C-ra előmelegített sütőben 20-25 percig, amíg aranybarna nem lesz a tészta.
A sütés közben figyeld meg a tészta színét, ne süsd túl, hogy a belseje megmaradjon puha.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.