A taro leveleket alaposan mosd meg, majd vágd őket kisebb darabokra.
A taro leveleket ne hagyd túl vastagra, hogy könnyen fel tudjuk tekerni.
A csicseriborsó lisztet keverd össze a köménnyel, kurkumával, és a tamarind pasztával, majd adj hozzá egy kevés vizet, hogy sűrű tésztát kapj.
Ha túl sűrű lenne a tészta, adj hozzá egy kis vizet, hogy kenhető legyen.
A taro leveleket terítsd ki, és kenj rájuk egy réteg csicseriborsó tésztát.
Ne spórolj a tésztával, hogy minden falat gazdag ízű legyen.
A leveleket szorosan tekerd fel, mint egy kis tekercset, és helyezd a gőzölő kosárba.
A tökéletes gőzölés érdekében ügyelj arra, hogy a tekercsek ne érjenek egymáshoz.
Gőzöld a patrákat 20-25 percig, amíg a tészta teljesen átsül és a levelek puhábbá válnak.
A gőzölés segít megőrizni az ízeket, és puha textúrát ad a patrának.
Amíg a patrák gőzölődnek, készítsd el a joghurtos mártást: keverd össze a joghurtot, fokhagymát, lime levet és egy kis sót.
A lime lé frissít, míg a fokhagyma extra ízt ad a mártásnak.
Tálald a patrákat a joghurtos mártással és friss korianderrel megszórva.
A friss koriander segít kiemelni a fűszeres ízeket és színt ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.