A payékat (marha vagy birka láb) tisztítsd meg, majd tedd egy nagy fazékba, és öntsd fel vízzel.
A lábakat alaposan meg kell tisztítani, hogy eltávolítsuk a felesleges zsírt és szennyeződéseket.
Főzd a payékat alacsony hőmérsékleten 2-3 órán keresztül, amíg a hús megpuhul és az ízek jól kioldódnak.
A lassú főzés segít a hús puhává és szaftossá válásában, így a leves gazdag és ínycsiklandó lesz.
A joghurtot, fokhagymát, hagymát, garam masalát, köményt és sót keverd össze egy tálban.
A joghurt krémessé teszi a szószt, és a fűszerek erőteljes ízt adnak neki.
Miután a payék megfőttek, vedd ki őket a levesből, és vágd kisebb darabokra. Tedd vissza a levesbe a fűszeres joghurt keveréket.
A hús darabokra vágása után érdemes egy kis pihenőt adni neki, hogy könnyebben dolgozhassunk vele.
A leveset addig főzd, amíg a hús teljesen megpuhul, és az ízek összeérnek.
A gazdag fűszeres ízhez segíthet a hosszabb főzés, így a payékat lassan addig főzd, amíg teljesen puha és omlós nem lesz.
A naan kenyeret melegítsd meg a sütőben, vagy egy serpenyőben pirítsd meg, hogy ropogós legyen.
A naan kenyeret nem szükséges túl sütni, csak annyi ideig, hogy meleg és ropogós legyen.
Tálald a payét friss korianderrel díszítve, és kínáld naan kenyérrel.
A friss koriander remekül kiegészíti a fűszeres ételt, és friss ízt ad neki.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.