Melegítsd fel az olívaolajat egy nagy serpenyőben közepes-magas hőmérsékleten. Add hozzá az apróra vágott hagymát és zöldpaprikát, majd pirítsd meg 5-7 perc alatt, amíg megpuhulnak.
A hagymát és a paprikát vékony csíkokra vágd, így hamarabb megpuhulnak.
Add hozzá az apróra vágott fokhagymát, és pirítsd további 1 percig, hogy az aromák felszabaduljanak.
Vigyázz, hogy a fokhagyma ne égjen meg, mert keserű lesz.
Tedd a vékonyra szeletelt marhahúst a serpenyőbe, és süsd meg. Sózd, borsozd ízlés szerint, és süsd addig, amíg a hús barnára pirul és átsül.
A húst nagyon vékonyra kell szeletelni, hogy hamar megsüljön. Ha nincs otthon hússzeletelőd, kérd meg a hentest, hogy szeletelje fel a húst.
Csökkentsd a hőt alacsonyra, és helyezd a cheddar sajt szeleteket a hús tetejére. Fedő alatt hagyd, hogy a sajt megolvadjon.
Használhatsz más sajtot is, pl. provolone-t vagy mozzarella-t.
Vágd félbe a szendvicszsemléket, és enyhén pirítsd meg a belsejüket egy száraz serpenyőben vagy grillsütőn.
A zsemlét belülről kend meg vajjal vagy fokhagymás vajjal, mielőtt megpirítod.
Helyezd a sajtos húst a pirított zsemlékbe, és oszd el egyenletesen. Tálald melegen, friss salátával vagy sült krumplival.
A cheesesteak-et kínálhatod különböző szószokkal is, pl. ketchup, mustár, majonéz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.