A marhahúst vékonyra szeleteld fel, majd forró serpenyőben, egy evőkanál olajon gyorsan süsd meg, amíg a hús kívül ropogós, de belül még puha marad.
A húsnak vékony szeletekben kell lennie, hogy gyorsan megsüljön és megőrizze a puhaságát.
A rizstésztát egy tálban, forró vízben 3-4 percig főzd, majd szűrd le és tedd félre.
A rizstésztát ne főzd túl, hogy ne legyen ragacsos és széteső.
A fokhagymát, friss menta- és korianderleveleket apróra vágd, a zöldhagymát vékony karikákra szeleteld.
A friss menta és koriander adja meg a pho cuon friss, zöld ízét, ne hagyd ki őket!
A hal szószt, rizs ecetet és cukrot keverd össze egy tálban, hogy egy ízes öntetet készíts.
Ez az öntet fogja adni az étel savanykás, édes és sós ízét.
A salátaleveleket tedd le a tálra, helyezd rá a rizstésztát, majd a sült marhahúst, a zöldfűszereket és az öntetet.
Ügyelj arra, hogy minden réteg egyenletesen eloszoljon, hogy minden falat ínycsiklandó legyen.
Hajtsd össze a salátalevelet, mint egy tekercset, és tálald friss korianderrel díszítve.
A tekercsek szorosra legyenek, de ne annyira, hogy a töltelék kicsusszanjon belőle.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.