Hevítsd fel az olívaolajat egy nagy serpenyőben, és dinszteld meg az apróra vágott hagymát és zúzott fokhagymát, amíg illatosak lesznek.
Ne pirítsd túl a hagymát és a fokhagymát, mert megéghetnek és keserű ízt adhatnak.
Add hozzá a darált marhahúst, és pirítsd, amíg barnára nem sül. Keverd hozzá az őrölt köményt, fahéjat, oregánót, sót és borsot.
A húst alaposan pirítsd meg, hogy ne maradjon nyers.
Öntsd hozzá a fehérbort, és főzd, amíg az alkohol elpárolog. Add hozzá a paradicsompürét és a konzerv paradicsomot, majd keverd össze.
Ha nincs fehérborod, használhatsz alaplevet vagy vizet is.
Keverd bele az olajbogyót, a kapribogyót és a mazsolát. Lassú tűzön főzd a ragut 20-30 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A lassú főzés segít abban, hogy az ízek jobban összeérjenek.
Tálalás előtt szórd meg friss korianderrel. Kínáld párolt rizzsel vagy tortilla lapokkal.
A koriander frissességet ad az ételnek. Ha nem szereted a koriandert, petrezselyemmel is helyettesítheted.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.