A pisztáciát aprítsd fel, és tedd egy kisebb tálba. Egy evőkanál mézet keverj el a pisztáciával, hogy ízesebb legyen.
A pisztáciát apróra darálva jobban összeolvad a joghurttal, így krémesebb lesz a lassi.
A joghurtot egy turmixgépbe tedd, majd add hozzá a mézes pisztáciát, a lime levét, a rózsavizet és a jégkockákat.
A lime leve friss ízt ad, míg a rózsavíz különleges illatot és egyedi karaktert biztosít.
Turmixold össze az összes hozzávalót, amíg sima, krémes állagot nem kapsz. Ha szükséges, ízesítsd még egy kis mézzel.
A lassi textúráját a jégkockák mennyisége is befolyásolja, ezért kísérletezhetsz a sűrűséggel.
Tálald az elkészült lassis koktélokat poharakban, és díszítsd egy-egy pisztácia szemekkel a tetején.
A lassi hűtve a legfinomabb, de ha sűrűbbre szeretnéd, adj hozzá még egy kis joghurtot.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.