A sárgarépát hámozd meg, majd reszeld le finomra.
A reszelt sárgarépa jobban kiadja az ízét, és könnyebben keveredik a kefirrel.
A citromot alaposan mosd meg, majd facsard ki a levét.
Használj friss citromot, hogy az ital friss és zamatos legyen.
A kefirt egy tálba öntsd, add hozzá a reszelt sárgarépát, a citromlevet, mézet és reszelt gyömbért.
A méz nemcsak édesíti, hanem gazdag ízt is ad a kefirnek, míg a gyömbér frissítő hatású.
Keverd jól össze, hogy az összes hozzávaló eloszoljon a kefirben.
Ha van rá időd, hagyd egy kicsit állni, hogy az ízek összeérjenek.
Tálald hidegen, friss citromszeletekkel díszítve.
A hideg kefir még frissebb hatást kelt, és tökéletesen alkalmas nyári napokra.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.