Probiotikus Sárgarépa-citrom kefir, friss, egészséges ital citromszeletekkel és reszelt sárgarépával

Probiotikus Sárgarépa-citrom kefir

A probiotikus kefir az egyik legegészségesebb ital, amely segíthet az emésztés javításában és az immunrendszer erősítésében. A sárgarépa és citrom frissítő ízei gazdagítják a kefir ízét, miközben a méz természetes édességet ad. A gyömbér pedig egy frissítő, enyhén csípős ízt kölcsönöz a receptnek. Ez az ital nemcsak finom, hanem tápláló is, és remek választás bármely napszakban.

Előkészület 10 perc
Elkészítés N/A
Teljes 10 perc
150 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
2 db Sárgarépa
1 db Citrom
500 ml Kefir
2 ek. Méz
1 tk. Friss gyömbér

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    A sárgarépát hámozd meg, majd reszeld le finomra.

    A reszelt sárgarépa jobban kiadja az ízét, és könnyebben keveredik a kefirrel.

    2

    A citromot alaposan mosd meg, majd facsard ki a levét.

    Használj friss citromot, hogy az ital friss és zamatos legyen.

    3

    A kefirt egy tálba öntsd, add hozzá a reszelt sárgarépát, a citromlevet, mézet és reszelt gyömbért.

    A méz nemcsak édesíti, hanem gazdag ízt is ad a kefirnek, míg a gyömbér frissítő hatású.

    4

    Keverd jól össze, hogy az összes hozzávaló eloszoljon a kefirben.

    Ha van rá időd, hagyd egy kicsit állni, hogy az ízek összeérjenek.

    5

    Tálald hidegen, friss citromszeletekkel díszítve.

    A hideg kefir még frissebb hatást kelt, és tökéletesen alkalmas nyári napokra.