BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0) ▼
Egy nagy tĂĄlban keverd össze a lisztet, a sĂłt Ă©s a szĂĄraz Ă©lesztĆt. Ănts hozzĂĄ meleg vizet Ă©s olĂvaolajat, majd gyĂșrd össze, amĂg rugalmas tĂ©sztĂĄt kapsz. Takard le, Ă©s hagyd kelni 1 ĂłrĂĄn ĂĄt.
A tĂ©szta akkor jĂł, ha sima Ă©s elvĂĄlik az edĂ©ny falĂĄtĂłl. Ha nincs idĆd 1 ĂłrĂĄt vĂĄrni, hasznĂĄlhatsz gyorsan kelĆ Ă©lesztĆt.
A megkelt tĂ©sztĂĄt nyĂșjtsd ki egy vĂ©kony, kör alakĂș formĂĄra, majd helyezd egy sĂŒtĆpapĂrral bĂ©lelt tepsire.
Ha a tĂ©szta nagyon ragad, nyĂșjtĂĄs elĆtt pihentesd pĂĄr percig.
Kend meg a tésztåt paradicsomszósszal, majd szórd meg reszelt mozzarellåval.
A paradicsomszĂłsz ĂzesĂtĂ©sĂ©hez adhatsz egy kevĂ©s fokhagymĂĄt Ă©s bazsalikomot.
A tonhalat csepegtesd le, és oszlasd el egyenletesen a pizza tetején.
Ărdemes a tonhalat alaposan lecsepegtetni, hogy ne ĂĄztassa el a tĂ©sztĂĄt.
A vöröshagymåt vågd vékony szeletekre, és helyezd el a pizzån, majd szórd meg apróra vågott fokhagymåval.
A hagymĂĄt Ă©rdemes vĂ©konyra szeletelni, hogy a sĂŒtĂ©s sorĂĄn megpuhuljon.
Adj hozzĂĄ fekete olĂvabogyĂłt, majd szĂłrd meg oregĂĄnĂłval Ă©s frissen Ćrölt fekete borssal.
Az olĂvabogyĂłt Ă©rdemes fĂ©lbevĂĄgni, hogy jobban eloszthatĂł legyen a pizzĂĄn.
ElĆmelegĂtett sĂŒtĆben, 220°C-on sĂŒsd 12-15 percig, amĂg a tĂ©szta aranybarna lesz Ă©s a sajt megolvad.
A sĂŒtĂ©si idĆ fĂŒgg a sĂŒtĆtĆl, figyelj, hogy a tĂ©szta ne Ă©gjen meg.
A sĂŒtĆbĆl kivett pizzĂĄt szĂłrd meg friss petrezselyemmel Ă©s reszelt parmezĂĄnnal.
A petrezselymet a sĂŒtĂ©s utĂĄn Ă©rdemes rĂĄszĂłrni, hogy megĆrizze a frissessĂ©gĂ©t.
Szeleteld fel, és azonnal fogyasztható. Jó étvågyat!
A pizzåt pizzavågóval vagy éles késsel a legkönnyebb szeletelni.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.