Nyújtsd ki a pizza tésztát lisztezett felületen, és helyezd egy sütőpapírral bélelt tepsibe.
A tésztát ne nyújtsd túl vékonyra, mert a sok feltét miatt elázhat.
Kend meg a tésztát paradicsomszósszal, és szórd meg egy csipet sóval és borssal.
A paradicsomszósz legyen jó minőségű és ízes, de ne vidd túlzásba a mennyiségét.
Szeleteld fel a fűszeres kolbászt, a paprikát és az olívabogyókat.
A kolbászt, paprikát és olívabogyókat vékonyra szeleteld, hogy egyenletesen süljenek meg.
Helyezd a szeletelt kolbászt és a zöldségeket egyenletesen a paradicsomos alapra.
A feltéteket egyenletesen oszlasd el a pizzán, hogy minden szeletre jusson mindenből.
Szórd meg reszelt mozzarellával, és locsold meg egy kevés olívaolajjal.
Használj jó minőségű, reszelt mozzarellát, és ne spórolj vele. Az olívaolaj extra ízt ad a pizzának.
Süsd a pizzát előmelegített sütőben 220°C-on körülbelül 12-15 percig, amíg a sajt megolvad és a tészta ropogós lesz.
A sütési idő sütőfüggő, figyelj a pizzára, hogy a sajt megolvadjon és a tészta átsüljön, de ne égjen meg.
Miután a pizza elkészült, szórd meg friss bazsalikomlevelekkel, és tálald azonnal.
A bazsalikomot a sütés után tedd rá, hogy megőrizze a frissességét és aromáját. A pizza azonnal tálalva a legfinomabb.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.