A hagymåt håmozd meg és vågd vékony karikåkra.
Ha a hagyma erĆsen csĂp, ĂĄztathatod hideg vĂzben egy percig, hogy csökkentsd a csĂpĆssĂ©gĂ©t.
Egy kis tålban keverd össze a lisztet, paprikåt, sót és borsot.
A paprika ĂzesĂti a ropogĂłs hagymĂĄt, Ăgy a fƱszeres liszt tökĂ©letesen illik az Ă©telhez.
A hagymakarikĂĄkat forgasd meg a lisztes keverĂ©kben, hogy egyenletesen bevonja Ćket.
Ha tĂșl sok liszt tapad a hagymĂĄra, Ăłvatosan rĂĄzd le, hogy ne legyen tĂșl sƱrƱ a panĂr.
MelegĂts olajat egy serpenyĆben, Ă©s tedd bele a hagymĂĄt. SĂŒsd közepes hĆmĂ©rsĂ©kleten, amĂg aranybarna Ă©s ropogĂłs nem lesz.
A hagymĂĄkat folyamatosan keverd, hogy mindegyik egyenletesen sĂŒljön meg Ă©s ne Ă©gjenek meg.
MiutĂĄn a hagyma ropogĂłs lett, szedd ki a serpenyĆbĆl, Ă©s tedd papĂrtörlĆre, hogy a felesleges olaj lecsöpöghessen.
A papĂrtörlĆ segĂt abban, hogy a hagyma megĆrizze ropogĂłssĂĄgĂĄt.
A virsliket sĂŒsd meg egy mĂĄsik serpenyĆben, amĂg szĂ©p barna szĂnt nem kapnak.
A virslit lassan sĂŒsd, hogy kĂvĂŒl ropogĂłs, belĂŒl pedig szaftos maradjon.
Tålald a virsliket a ropogós hagymåval a tetején, és szórd meg friss petrezselyemmel.
A petrezselyem frissessĂ©ge Ă©s szĂne segĂt kiemelni az Ă©tel ĂzĂ©t Ă©s megjelenĂ©sĂ©t.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.