A hagymát hámozd meg és vágd vékony karikákra.
Ha a hagyma erősen csíp, áztathatod hideg vízben egy percig, hogy csökkentsd a csípősségét.
Egy kis tálban keverd össze a lisztet, paprikát, sót és borsot.
A paprika ízesíti a ropogós hagymát, így a fűszeres liszt tökéletesen illik az ételhez.
A hagymakarikákat forgasd meg a lisztes keverékben, hogy egyenletesen bevonja őket.
Ha túl sok liszt tapad a hagymára, óvatosan rázd le, hogy ne legyen túl sűrű a panír.
Melegíts olajat egy serpenyőben, és tedd bele a hagymát. Süsd közepes hőmérsékleten, amíg aranybarna és ropogós nem lesz.
A hagymákat folyamatosan keverd, hogy mindegyik egyenletesen süljön meg és ne égjenek meg.
Miután a hagyma ropogós lett, szedd ki a serpenyőből, és tedd papírtörlőre, hogy a felesleges olaj lecsöpöghessen.
A papírtörlő segít abban, hogy a hagyma megőrizze ropogósságát.
A virsliket süsd meg egy másik serpenyőben, amíg szép barna színt nem kapnak.
A virslit lassan süsd, hogy kívül ropogós, belül pedig szaftos maradjon.
Tálald a virsliket a ropogós hagymával a tetején, és szórd meg friss petrezselyemmel.
A petrezselyem frissessége és színe segít kiemelni az étel ízét és megjelenését.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.