Melegítsd fel az olívaolajat egy nagy lábasban, és pirítsd meg a vöröshagymát és a fokhagymát, amíg üvegesek nem lesznek.
A hagyma és fokhagyma segít kiemelni a tenger gyümölcseinek friss ízét.
Add hozzá a chili port, a füstölt paprikát, a sót és a borsot, majd pirítsd még egy percig, hogy a fűszerek kiengedjék az ízüket.
A füstölt paprika gazdag és mély ízt ad a pozole-nak, amely kiválóan harmonizál a tenger gyümölcseivel.
Öntsd hozzá a zöldségleveset, és add hozzá a fehér kukoricát (pozole). Forrald fel, majd csökkentsd a hőt, és főzd a hozzávalókat 30-40 percig.
A kukorica adja a pozole alapját, miközben a fűszerek kiemelik az étel gazdag ízét.
Add hozzá a tenger gyümölcseit (rák, kagyló, hal), és főzd tovább 10-15 percig, amíg a tenger gyümölcsei átsülnek, de ne főzd túl őket.
A tenger gyümölcseinek gyors főzése biztosítja, hogy megtartsák frissességüket és textúrájukat.
A végén facsard rá a lime levét, és szórd meg friss korianderrel és zöldhagymával.
A lime frissessége tökéletesen kiegészíti a fűszeres alapot, a koriander pedig egy kis friss, zöld ízt ad.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.