Melegítsd fel az olívaolajat egy nagy lábasban, és pirítsd meg a vöröshagymát és a fokhagymát, amíg üvegesek nem lesznek.
A hagyma és fokhagyma az alapíze az ételnek, és elősegíti a tomatillo friss ízének kibontakozását.
Add hozzá a tomatillo-t, a chili port, a füstölt paprikát, a sót és a borsot, és főzd 10-15 percig, amíg a tomatillo megpuhul.
A tomatillo adja az étel savanykás ízét, amely jól kiegyensúlyozza a pozole édes és fűszeres alapját.
Öntsd hozzá a zöldségleveset, és add hozzá a fehér kukoricát (pozole). Forrald fel, majd csökkentsd a hőt, és főzd a hozzávalókat 30-40 percig.
A kukorica az étel alapját képezi, és a fűszerek és a tomatillo hozzáadásával gazdag ízt kap.
A végén facsard rá a lime levét, és szórd meg friss korianderrel és zöldhagymával.
A lime frissít és segít kiemelni a fűszeres alap ízét, míg a koriander zöld és friss ízt ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.