Mosd meg a málnát óvatosan, majd hagyd lecsepegni egy szűrőben. A joghurtot vedd ki a hűtőből, hogy szobahőmérsékletűre melegedjen.
A málna nagyon sérülékeny, ne dörzsöld – csak röviden, hideg víz alatt öblítsd.
A málna felét turmixold simára a citromlével, mézzel és reszelt citromhéjjal. Ha nem szeretnéd, hogy magos legyen, szűrd le egy finom szűrőn.
A szűrés után is marad elég málnaíz az italban, de sokkal selymesebb lesz az állaga.
Keverd a málnás keveréket a joghurthoz, és alaposan dolgozd össze, amíg homogén nem lesz.
Használj kézi habverőt, így légiesebb lesz az ital textúrája.
A maradék málnát egészben vagy félbevágva add a keverékhez, óvatosan keverd bele, hogy ne törjön össze.
Ez a lépés friss textúrát ad az italnak – ne hagyd ki!
Fedd le, és hűtsd be legalább 20 percre. Tálalás előtt keverd át, és öntsd poharakba. A tetejére csak kevés reszelt citromhéjat szórj.
Ne használj málnalevelet vagy citromkarikát dekorációként – maradj letisztult, natúr tálalásnál!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.