A krumplit hámozd meg, majd vágd kis kockákra. Egy serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat, és süsd a krumplit ropogósra, körülbelül 10 percig.
A krumplit ne rakd túl szorosra a serpenyőben, hogy szépen ropogósra sülhessen.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, majd add hozzá a sült krumplihoz, és párold őket együtt 5 percig, amíg a hagyma üveges nem lesz.
A fokhagymát fokozatosan add hozzá, hogy ne égjen meg, és kiemelje az étel ízét.
A marhahúst vágd kockákra, majd add hozzá a serpenyőhöz. Főzd, amíg a hús meg nem pirul és át nem melegszik.
Ha maradék sült húsról van szó, elegendő csak átmelegíteni, de friss hús esetén alaposan pirítsd meg.
Ízesítsd sóval, borssal, és ha szükséges, egy kis petrezselyemmel is. Keverd össze, hogy minden íz jól összeérjen.
A petrezselyem frissességet ad az ételnek, így a végén se hagyd ki.
Közben egy másik serpenyőben süsd meg a tojásokat. Addig süsd, amíg a sárgája a kívánt állagúra nem sül.
A tojásokat a végén a Pyttipannára helyezheted, hogy a sárgája egy kicsit ráfolyjon a keverékre.
Tálald a Pyttipannát a sült tojással a tetején, és szórd meg friss petrezselyemmel.
A tálalásnál ügyelj arra, hogy a tojás jól látszódjon, és a sárgája jól folyjon a ropogós krumplira.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.