A főtt burgonyát hámozd meg és vágd kis kockákra.
A burgonyát apróra vágva gyorsabban átsül, és könnyebben keverhető a többi hozzávalóval.
A sárgarépát hámozd meg, majd vágd fel vékony szeletekre vagy kis kockákra.
A sárgarépát vékonyabb szeletekre vágva gyorsabban megpuhul, és könnyebben beleolvad az ételbe.
A hagymát apróra vágd, és a füstölt húst (pl. kolbászt) is darabold fel kis kockákra.
Ha szeretnéd, a kolbászt egy kicsit piríthatod, hogy még gazdagabb ízt adjon az ételnek.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd add hozzá a hagymát és a sárgarépát. Pirítsd őket 5-7 percig, amíg a hagyma üvegesedni nem kezd.
A hagymát és a sárgarépát folyamatosan kevergetve pirítsd, hogy egyenletesen puhuljanak meg.
Add hozzá a felkockázott füstölt húst és a főtt burgonyát a serpenyőhöz. Fűszerezd sóval és borssal, majd keverd össze alaposan.
A füstölt hús íze átjárja a burgonyát és a sárgarépát, így mindegyik hozzávaló tele lesz ízzel.
Pirítsd a keveréket még 5-10 percig, amíg a burgonya és a hús szépen átsül, és az étel enyhén ropogós lesz.
A megfelelő pirítás segít az ételnek egy kis kérget kapni, így még finomabb lesz.
Tálalás előtt szórd meg a friss petrezselyemmel, és azonnal szolgáld fel.
A petrezselyem friss íze kiegészíti a füstölt hús gazdag ízét, és színt ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.