A tököt hámozd meg és vágd kockákra. A hagymát és fokhagymát apróra vágd.
Ha gyorsabban szeretnéd, használhatsz előre felkockázott tököt a boltban.
Egy nagy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és párold meg a hagymát és fokhagymát, amíg üvegesedni nem kezd.
A hagymát és fokhagymát ne pirítsd meg túl erősen, mert keserűvé válhat.
Add hozzá a felkockázott tököt a serpenyőbe, és keverd össze a hagymával. Főzd 5-7 percig, amíg a tök kicsit megpuhul.
A tök gyorsan megpuhul, de ügyelj arra, hogy ne hagyd túl sokáig a serpenyőben.
Öntsd rá a zöldség alaplét, sózd és borsozd ízlés szerint, majd főzd 10-15 percig, amíg a tök teljesen megpuhul.
A zöldség alaplé finom ízt ad a levesnek, de ha túl sós, vízzel enyhítheted.
Tálalás előtt morzsolj bele feta sajtot, és keverd jól össze.
A feta sajt sós és krémes ízt ad a quibebének, de más sajtokkal is próbálkozhatsz, ha szeretnéd.
A kész ételt tálald friss korianderrel díszítve.
A koriander frissessége remekül kiegészíti az étel gazdag ízvilágát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.