A jégkockákat tedd egy nagy tálba, és kezdd el törni egy jégkásálóval vagy kanállal, hogy apró szemcsékre törjön.
Ha nem rendelkezik jégkásálóval, egy ételhenger segítségével is összetörheti a jégkockákat.
A mozzarella sajtot vágd apró kockákra, és tedd félre.
A mozzarella frissessége fontos, hogy krémes textúrája legyen a bingsu-nak.
A fokhagymát reszeld le, és keverd össze egy evőkanál szójaszósszal és egy csipet szezámmaggal.
A szezámmagok friss ropogós textúrát adnak az ételnek.
Tedd a törött jeget egy tálba, majd szórd rá a mozzarella sajtot és a fokhagymás szójaszószos keveréket.
Győződj meg arról, hogy az egész jég tetejét egyenletesen fedd be a sajttal és a szójaszósz keverékkel.
Tálald friss chilivel és korianderrel díszítve.
A friss chili hozzáadásával extra fűszeres ízt kapsz, míg a koriander frissességet ad a bingsu-nak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.