A szalámit vágd karikákra, a krumplit pedig hámozd meg és vágd hasábokra.
A krumplikat egyenletesen vágd, hogy minden hasáb ugyanúgy süljön.
A krumplit forró olajban süsd meg, amíg ropogós és aranybarna nem lesz.
A krumplit érdemes kétszer sütni: először alacsonyabb hőmérsékleten, hogy átmelegedjen, majd magasabb hőmérsékleten, hogy ropogós legyen.
Közben a szalámit is süsd meg egy serpenyőben, amíg enyhén megpirul és ropogós lesz.
A szalámi nagyon gyorsan megsül, figyelj rá, hogy ne égjen meg.
Az ají amarillo chili húsát távolítsd el, majd egy turmixgépben pépesítsd a fokhagymával, tejföllel, citromlével, sóval és borssal.
Ha az ají amarillo nagyon csípős, adj hozzá egy kevés vízet, hogy enyhíteni tudd a csípősségét.
A sült krumplit és szalámit egy tálba rendezd el, majd öntsd le a kész ají amarillo szósszal.
A szószt frissen készítsd el, hogy megőrizzük a friss ízeket és a csípősségét.
Tálalás előtt szórd meg friss korianderrel.
A koriander frissessége egy csodás kontrasztot ad az étel gazdag ízeihez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.