A csirkehúst vágd szeletekre, és a fokhagymát zúzd össze.
A csirkehús vastagságától függően, ha túl vastag, a hús nem sül át megfelelően. Tedd vékonyabbra, hogy egyenletesebben süljön.
A csirke szeleteket borítsd be gluténmentes prosciuttoval és egy-egy friss zsályalevéllel.
A zsálya és a prosciutto kombinációja csodálatos aromát ad a húsnak. Ügyelj rá, hogy a prosciutto megfelelően illeszkedjen a húsra.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és süsd meg a csirkehúst mindkét oldalán, amíg a prosciutto ropogós nem lesz, és a hús átsül.
A hús bőrét finoman pirítsd meg, hogy elérd a ropogós állagot, de ügyelj arra, hogy ne süsd túl.
Öntsd hozzá a fehérbort a serpenyőbe, és hagyd, hogy 2-3 perc alatt kissé besűrűsödjön a szósz.
A fehérbor segít feloldani a serpenyőben lévő ízeket és gazdag, aromás szószt alkot.
A kész húsokat tálald, és öntsd rá a fehérboros szószt.
Tálalhatod a húsokat egy adag gluténmentes rizs kíséretében, hogy teljes étkezést alkosson.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.