A tojĂĄsokat fĆzd meg kemĂ©nyre (8-10 perc), majd tedd fĂ©lre, hogy lehƱljenek.
A fĆtt tojĂĄsokat hideg vĂzben hƱtsd le gyorsan, hogy könnyebben lehĂșzhatĂł legyen a hĂ©j.
A darĂĄlt hĂșst tedd egy tĂĄlba, add hozzĂĄ az aprĂłra vĂĄgott fokhagymĂĄt, a finomra aprĂtott petrezselymet, a majorĂĄnnĂĄt, a sĂłt Ă©s a borsot. JĂłl keverd össze.
Ha nem elĂ©g fƱszeres, bĂĄtran adj hozzĂĄ mĂ©g sĂłt vagy borsot, hogy a hĂșs Ăzletesebb legyen.
A kemĂ©ny tojĂĄsokat egyenkĂ©nt vedd körbe a fƱszeres darĂĄlt hĂșssal, ĂŒgyelve arra, hogy a hĂșs teljesen befedje a tojĂĄsokat.
A hĂșsrĂ©tegnek elĂ©g vastagnak kell lennie ahhoz, hogy a tojĂĄs ne legyen lĂĄthatĂł sĂŒtĂ©s közben.
A bepanĂrozott tojĂĄsokat elĆször lisztbe, majd felvert tojĂĄsba, vĂ©gĂŒl panko zsemlemorzsĂĄba mĂĄrtsd, hogy ropogĂłs bundĂĄt kapjanak.
A panĂrozĂĄst kĂ©tszer vĂ©gezheted el a tökĂ©letes ropogĂłs textĂșra Ă©rdekĂ©ben.
Az olajat egy mĂ©ly serpenyĆben hevĂtsd fel közepes lĂĄngon, majd sĂŒsd a scotch eggeket 6-8 percig, amĂg aranybarnĂĄra Ă©s ropogĂłsra sĂŒlnek.
Ha tĂșl gyorsan kezd el barnulni a panĂr, csökkentsd a hĆmĂ©rsĂ©kletet, hogy a hĂșs is jĂłl ĂĄtsĂŒljön.
A kĂ©sz scotch eggeket szedd ki az olajbĂłl, Ă©s tedd papĂrtörlĆre, hogy a felesleges olaj felszĂvĂłdjon.
Ne hagyd tĂșl sokĂĄig a papĂrtörlĆn, mert a pĂĄncĂ©l elĂĄzhat.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.