A seitan szeleteket vágd kisebb darabokra. A fokhagymát és a chili paprikát apróra vágd fel.
Ha a seitan túl száraz, egy kis vízzel vagy alaplével puhíthatod.
Egy serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat, majd add hozzá a felaprított fokhagymát és chilit. Pirítsd őket 1-2 percig, hogy kioldódjanak az ízek.
A fokhagyma könnyen megéghet, így figyelj arra, hogy ne piruljon túl.
Tedd bele a seitan darabokat a serpenyőbe, és pirítsd meg, amíg minden oldala aranybarna lesz. Sózd és borsozd ízlés szerint.
A seitan a pirítással még jobban átveszi a fűszereket, így ne sajnáld a fűszereket!
A taco héjakat egy másik serpenyőben melegítsd meg 1-2 percig, hogy jobban hajlíthatóak legyenek, és könnyebben tölthetők.
A taco héjak előmelegítése segít abban, hogy jobban megtartsák a tölteléket.
A paradicsomot és az avokádót vágd fel apró kockákra. A lilahagymát vékony szeletekre.
Az avokádót érdemes frissen vágni, hogy ne barnuljon meg.
Mikor minden hozzávaló elkészült, töltsd meg a taco héjakat a seitan darabokkal, majd tedd rá az avokádóval, paradicsommal és lilahagymával.
Ne terheld túl a taco héjat, hogy könnyen lehessen fogyasztani.
A tetejére friss koriandert szórj, és facsard rá a lime levét.
A lime frissessége csodálatosan kiemeli az ízeket, így ne hagyd ki!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.