A krémes sajtot keverd össze a tejföllel, citromlével, sóval és borssal, hogy egységes, könnyen kenhető krémet kapj.
Használj kézi habverőt vagy botmixert, hogy légiesebb állagot érj el.
A füstölt heringfilét vágd apró darabokra. A lilahagymát is aprítsd fel, majd keverd őket a krém felébe, kapribogyóval együtt.
A heringet előbb konyhai papírral töröld szárazra, hogy ne hígítsa el a krémet.
Tegyél le 4 kenyérszeletet egy tálra. Kend meg a halas töltelékkel, majd fedd le újabb 4 szelet kenyérrel.
A kenyérszeleteket illeszd szorosan egymáshoz, hogy ne legyenek hézagok.
Kend meg az új réteget a maradék natúr krémmel, és tedd rá a harmadik kenyérréteget.
A rétegezés közben finoman nyomd le a tortát, hogy jobban összeálljon.
Vond be kívülről is a tortát a krémmel, ügyelve az egyenletes elosztásra.
A szélek eldolgozásához használj lapos spatulát vagy kenőkést.
Díszítsd a torta oldalát salátalevéllel, a tetejére rendezz lilahagymakarikákat, apróra vágott kaprot és kapribogyót.
A kaprot csak tálalás előtt szórd rá, hogy ne veszítse el frissességét.
Hűtsd be legalább 2 órára, hogy az ízek összeérjenek és a torta szeletelhető legyen.
A legjobb eredményért készítsd el előző este és tálald másnap.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.