Keverd össze a krémsajtot, tejfölt, mustárt, sót és borsot, míg sima állagot nem kapsz.
A mustár ad egy kis pikáns ízt, de ha gyerekeknek készül, kihagyható vagy csökkenthető.
Add hozzá a felaprított pulykamellet, bacont és csemegeuborkát a krém feléhez. Keverd alaposan el.
A bacon legyen jól átsütve és teljesen kihűlt, különben eláztatja a krémet.
Helyezz le 4 szelet kenyeret. Kend meg a pulykás-baconös krémmel, majd fedd le újabb kenyérszeletekkel.
A kenyérszeletek szorosan illeszkedjenek egymáshoz, így stabilabb lesz a torta.
Ismételd meg a rétegezést, majd az utolsó kenyérréteget is helyezd fel.
Finoman nyomd le a rétegeket, hogy egyenletesen simuljanak egymásra.
A maradék natúr krémmel vond be a torta tetejét és oldalát.
A legszebb eredményt akkor éred el, ha spatulával egyengeted el a krémet körben.
Díszítsd salátalevéllel az oldalát, a tetejére pedig szórd a maradék bacon morzsát és petrezselymet.
Használj szárított vagy friss petrezselymet – mindkettő jól mutat és friss ízt ad.
Fedd le fóliával és pihentesd legalább 2 órát a hűtőben.
Tálalás előtt vágd le a széleit, hogy szép rétegek látszódjanak a szeleteken.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.