A kenyérszeleteket helyezd egy nagy tálcára, és kenj meg egy vékony réteg Skagenrörával, amelyet előzőleg összekevertél tejföllel, majonézzel, citromlével, sóval és borssal.
A Skagenröra-t érdemes frissen készíteni, hogy a fűszerek és a halak íze igazán friss legyen.
A füstölt lazacot vágd apró darabokra, és rétegezd a kenyérszeletekre, hogy az alapot gazdagabbá tedd.
A füstölt lazacnak erősebb íze van, így tökéletesen illik a Skagenröra-hoz.
Törd össze a főtt tojásokat, és szórd rá a kenyérszeletek tetejére, hogy extra krémességet adjon.
A tojások frissen tálalva a legjobbak, de ügyelj rá, hogy ne legyenek túlfőzve.
Helyezd el az apróra vágott uborkát és friss kaprot a kész szendvics tetejére, hogy frissességet és ízesítést adjon.
Az uborka a frissességet hozza, míg a kapor az étel karakterét adja.
A rétegek összeállítása után, vágd a smörgåstårtát kisebb szeletekre és tálald frissen.
Ha az ételt előre elkészíted, hűtsd le egy kicsit, hogy az ízek még jobban összeérjenek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.