A csirkemellet vágd fel kis darabokra vagy csíkokra, hogy könnyen megsüljön.
A csirkét egyenletes darabokra vágva könnyebben átsül és ízesebbé válik.
A fokhagymát és gyömbért finomra reszeld vagy aprítsd fel. A lime leveleket tépd kisebb darabokra.
A gyömbér frissessége segít kiemelni az étel ízeit, és a lime levelek frissítő aromát adnak.
Egy tálban keverd össze a barna cukrot, szójaszószt, fokhagymát, gyömbért, lime leveleket és a koriandert.
A barna cukor édes íze jól harmonizál a szójaszósz sós ízével, így édes-sós egyensúlyt teremtesz.
A csirkemell darabokat add hozzá a marinádhoz, és hagyd legalább 30 percig állni, hogy átjárja a fűszeres szósz.
Ha időd engedi, hagyd marinálódni egy-két órán keresztül, hogy még ízesebb legyen.
Egy serpenyőben melegítsd fel a kókuszolajat, és add hozzá a csirkét. Sütögesd közepes hőmérsékleten, amíg minden oldalát aranybarnára pirítod.
Ne tedd túl zsúfoltra a serpenyőt, hogy a csirke egyenletesen sülhessen.
Amikor a csirke megsült, tálald egy tányérra, és szórd meg friss korianderrel. Ha szeretnéd, chili szeletekkel díszítheted.
A friss koriander egy kis frissességet ad az ételnek, a chili pedig pikáns csípősséget ad, ha szereted.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.