Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra. Készíts elő egy sütőtálcát, és béleld ki sütőpapírral.
A sütőpapír megakadályozza, hogy a kolbász odaragadjon a tálcához.
A kolbászokat helyezd a sütőtálcára, locsold meg olívaolajjal, és szórd meg sóval és borssal.
A kolbászokat sütés előtt érdemes villával megszurkálni, hogy a felesleges zsír távozhasson.
Süsd a kolbászokat az előmelegített sütőben körülbelül 25-30 percig, időnként megforgatva, hogy egyenletesen süljön.
A sütési idő függ a kolbász vastagságától. Figyeld a kolbászokat, hogy ne égjenek meg.
Amíg a kolbász sül, készítsd elő a tálaláshoz a mustárt és aprítsd fel a friss petrezselymet díszítéshez.
A mustár mellé kínálhatsz friss kenyeret vagy savanyúságot is.
A megsült kolbászokat tálald forrón, egy kis tálkában kínált mustárral. Szórd meg aprított petrezselyemmel a frissesség érdekében.
A kolbász mellé kínálhatsz savanyú káposztát vagy burgonyasalátát is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.