A sundae-t szeleteld fel, és a póréhagymát is vágd fel apróra.
A sundae-t érdemes egy kicsit meghámozni, hogy jobban megőrizze a textúráját főzés közben.
A marhahúst is szeleteld fel, hogy könnyebben piruljon meg. A fokhagymát apróra vágd.
A marhahúsnak jól meg kell pirulnia, hogy gazdag, ínycsiklandó ízt adjon a fogásnak.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olajat, majd add hozzá a fokhagymát és a marhahúst. Pirítsd, amíg a hús szép barna lesz.
A marhahús legyen egyenletesen megpirítva, hogy ne maradjon nyers belseje.
Amikor a hús megsült, add hozzá a sundae-t és a póréhagymát, majd pirítsd tovább 5-7 percig.
A póréhagyma gyorsan megpuhul, így ne hagyd túl sokáig a serpenyőben.
Szórj rá egy kevés borsot, sót és szójaszószt, hogy ízesítsd a fogást.
A szójaszósz ad egy kis sós és umami ízt, amely kiemeli a többi hozzávalót.
Tálalás előtt szórd meg korianderrel és szezámmaggal, hogy frissebbé és ínycsiklandóbbá tedd a fogást.
A koriander és a szezámmag ad egy kis roppanós textúrát, és segít kiemelni az étel ízeit.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.