A sururu kagyl贸t alaposan tiszt铆tsd meg 茅s hagyd lecs枚p枚gni.
A friss kagyl贸 nagyon fontos, ez茅rt gy艖z艖dj meg r贸la, hogy friss 茅s j贸l tiszt铆tott sururut v谩lasztasz.
A paradicsomokat v谩gd apr贸 kock谩kra, a hagym谩t 茅s fokhagym谩t pedig finomra apr铆tsd.
A paradicsomokat forr谩zd le 茅s h谩mozd meg, hogy k枚nnyebben felhaszn谩lhat贸ak legyenek a sz贸sszal.
Egy nagy serpeny艖ben hev铆tsd fel az ol铆vaolajat, majd pir铆tsd meg a hagym谩t 茅s fokhagym谩t, am铆g 眉veges nem lesz.
Ne pir铆tsd t煤l a fokhagym谩t, hogy elker眉ld a keser疟 铆zt.
Add hozz谩 a felkock谩zott paradicsomot, s贸t, borsot 茅s egy csipet cukrot. F艖zd 10-15 percig, am铆g a paradicsom megpuhul 茅s a sz贸sz s疟r疟s枚dni kezd.
A cukor hozz谩ad谩sa seg铆t kiegyens煤lyozni a paradicsom savass谩g谩t.
脰ntsd hozz谩 a feh茅r bort, majd hagyd f艖zni a sz贸szt tov谩bbi 5-10 percig, hogy az 铆zek 枚ssze茅rjenek.
A feh茅r bor felfriss铆ti a sz贸sz 铆z茅t, 茅s seg铆t a paradicsom 铆z茅nek kiemel茅s茅ben.
Amikor a paradicsomsz贸sz elk茅sz眉lt, add hozz谩 a tiszt铆tott sururu kagyl贸kat 茅s f艖zd tov谩bbi 5-7 percig.
Ne f艖zd t煤l a kagyl贸kat, mert akkor kem茅nny茅 v谩lhatnak.
T谩lal谩s el艖tt sz贸rd meg friss bazsalikommal.
A bazsalikom friss 铆ze seg铆t kiemelni a sz贸sz arom谩j谩t 茅s a kagyl贸 铆z茅t.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.