A rizslisztet tedd egy tálba, és fokozatosan add hozzá a forró vizet, majd gyúrd össze, amíg sima, rugalmas tésztát nem kapsz.
Ha a tészta túl száraz, adj hozzá egy kis vizet, hogy könnyen formázható legyen.
A szezámmagot pörköld meg egy serpenyőben, majd tedd félre.
A pörkölés segít kiemelni a szezámmag ízét és gazdagítja az ételt.
Formálj kis gombócokat a tésztából, majd minden gombóc közepébe helyezz egy kis édes vörös babpasztát.
A gombócok ne legyenek túl nagyok, mert így könnyebben főnek meg.
A gombócokat forró vízben főzd addig, amíg fel nem jönnek a víz tetejére.
A gombócok akkor készültek el, amikor már a víz tetején úsznak.
Amikor a gombócok készre főttek, szűrd le őket, és tálald szezámolajjal és cukorral megszórva.
A szezámolaj hozzáadása különleges ízt ad a gombócoknak, míg a cukor kiemeli az édességét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.