A vöröshagymát és fokhagymát apróra vágd. Az olívaolajat egy nagy serpenyőben melegítsd fel, majd add hozzá a hagymát és a fokhagymát, és pirítsd meg őket közepes lángon, amíg üvegesedni nem kezd.
A hagymát alacsony hőfokon pirítsd, hogy édes és ízes legyen, ne égjen meg.
Amikor a hagyma megpirult, add hozzá a főtt rizst és a főtt babot. Sózd, borsozd és fűszerezd a paprikával, majd keverd jól össze.
A babot előzőleg enyhén pürésítheted, hogy a rizs könnyebben összekeveredjen vele.
A rizses-babos keveréket egyenletesen terítsd el a serpenyőben, és közepes lángon pirítsd 10-15 percig, amíg az alja szépen meg nem kérgesedik.
Ne keverd meg folyamatosan, hogy a rizs alja szép aranybarna kérget kapjon.
Miközben a tacu tacu pirul, a tojásokat külön serpenyőben süsd meg, hogy a sárgája lágy maradjon.
A tojások fehérjét alacsony hőmérsékleten süsd, hogy ne keményedjenek meg túl gyorsan.
Amikor a tacu tacu elkészült, tálald egy tányérra, és a tetejére helyezd a megsült tojásokat.
Tálalás előtt egy kevés extra paprikát szórhatsz a tetejére, hogy még ízesebb legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.