A rizst főzd meg a csomagolás utasításai szerint. A fekete babot öblítsd le és tedd félre.
A rizst érdemes egy kis sóval és egy kis olívaolajjal főzni, hogy ízesebb legyen.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, a piros paprikát vágd csíkokra.
A hagymát és fokhagymát apróra vágva könnyebben átveszik az ízeket, és gyorsabban megpuhulnak.
Egy nagy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és add hozzá a hagymát, fokhagymát és paprikát. Pirítsd 5-7 percig, amíg megpuhulnak.
Ne hagyd megégni a fokhagymát, mert keserűvé válik.
Add hozzá a főtt rizst és fekete babot a serpenyőbe, és keverd össze. Sózd és borsozd ízlés szerint, majd pirítsd tovább 5 percig.
A rizs és a bab együttes sütése kiemeli az ízeket és segít, hogy egy-egy falat a legjobb ízélményt nyújtsa.
Közben készítsd el a steaket. A steak mindkét oldalát sózd, borsozd, majd süsd 3-4 percig mindkét oldalon, amíg közepesen átsült lesz.
Ha szereted a steak-et jól átsülve, akkor hagyd sütni egy kicsit tovább.
Miután a steak elkészült, vágd fel vékony szeletekre, és tálald a rizses babos keverékkel. A tetejére szórj friss koriandert.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.