A sárgarépákat hámozd meg és vágd fel kis darabokra. A hagymát és fokhagymát is apróra vágd.
A sárgarépát vágd egyenletes darabokra, hogy az étel minden része egyformán megpuhuljon.
Egy nagy lábasban vagy tagine edényben hevítsd az olívaolajat, majd add hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Dinszteld őket, amíg üvegesedni nem kezdenek.
A hagymát ne hagyd túl sokáig a tűzön, hogy ne égjen meg, csak üvegesedjen.
Add hozzá a felvágott sárgarépát, majd fűszerezd a tagine fűszerkeverékkel és fűszerpaprikával. Keverd jól össze.
A fűszerek frissessége fontos, válassz jó minőségű tagine fűszerkeveréket.
Öntsd fel a húsleves alapot, és tedd rá a fedőt. Főzd lassú tűzön, amíg a sárgarépák megpuhulnak, körülbelül 30 percig.
A lassú főzés segít, hogy az ízek jobban összeérjenek, és a sárgarépa megőrizze a frissességét.
A végén öntsd rá a friss citromlevet és szórd meg friss korianderrel.
A citromlé frissítő ízt ad az ételnek, és kiemeli a fűszerek gazdagságát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.