A zöldségeket (sárgarépa, cukkini, paradicsom) hámozd meg és vágd fel kis darabokra. A hagymát és fokhagymát is aprítsd fel.
A zöldségeket hasonló méretű darabokra vágd, hogy egyenletesen főjenek.
Egy nagy lábasban vagy tagine edényben hevítsd az olívaolajat, majd add hozzá a hagymát és fokhagymát. Dinszteld őket, amíg üvegesednek.
Ne hagyd túl sokáig a hagymát, mert könnyen megéghet.
Add hozzá a felvágott zöldségeket, majd fűszerezd a tagine fűszerkeverékkel, római köménnyel és fűszerpaprikával. Keverd jól össze.
A fűszerkeverék biztosítja az étel autentikus ízét, próbálj friss fűszereket használni!
Öntsd fel a húsleves alapot, és tedd a fedőt az edényre. Főzd lassú tűzön, amíg a zöldségek megpuhulnak, körülbelül 40 percig.
A tagine edény segít abban, hogy az ízek jól összeérjenek, így hosszú főzési idővel gazdag ízvilágot kapsz.
A végén öntsd rá a friss citromlevet, és szórd meg friss korianderrel.
A citromlé frissítő ízt ad, és a koriander segít kiemelni a fűszerek gazdagságát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.